Groep 7-8

Welkom op de groepspagina van groep 7-8.

 

Leerkrachten:

ma-di-woe-vr: meester Rob: ict@tkempken.nl  

donderdag: juf Monique: dir@tkempken.nl 

 

 

extra handen in de klas:

klasse-assistent:  juf Boukje op dinsdag en woensdagochtend

aandachtsgroep:  juf Ingrid op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend

 

 

 

 

 

Dit schooljaar vindt er geen algemene ouderavond per klas plaats. Iedere groep maakt een 'folder' met de noodzakelijke informatie. Aan het begin van het schooljaar vindt er een startgesprek plaats tussen kinderen, hun ouders en de leerkracht. 

 

Hier downloadt U de nieuwste informatiefolder:  klik

 

 

BERICHTEN

16 aug 2021 - We gaan beginnen!
Preview foto Hallo jongens en meiden van groep 7-8. Nog even en dan gaan de schooldeuren weer open. De meester en juffen zijn al druk bezig om alles klaar te maken voor een nieuw jaar. Het wordt een leuk jaar en we hebben er weer zin in. 

 

In groep 7 leer je veel nieuwe dingen. Sommige dingen worden lastiger en je moet het allemaal wat zelfstandiger kunnen. Ook leer je plannen in je agenda. 

 

In groep 8 ben je bezig om je goed voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. Je wordt zelfstandiger en moet goed leren plannen. In oktober krijg je een voorlopig advies en in februari een definitief advies. In april doe je de Centrale Eindtoets. Ook werken we natuurlijk weer aan een afscheidsmusical. En vergeet natuurlijk niet dat we op kamp gaan. 

 

We gymen op maandag en vrijdag. 

 

Vergeet je niet een agenda te kopen? Het zou mooi zijn dat je die al op de eerste schooldag mee neemt. Koop een weekagenda (de hele week op een dubbele pagina).

 

We hopen op een 'normaal' schooljaar zonder perikelen rond Corona.

 

Zin in!