Onderwijs

Groep 5-6

Welkom op de groepspagina van groep 5-6

 

Leerkrachten:

ma - di:             Juf Inge            ingevandergraaf@tkempken.nl 

woe - do - vrij:   Meester Rik     rikweelink@tkempken.nl 

                         Juf Irene           irenekamink@tkempken.nl (met verlof)

 

Extra handen in de klas:

Juf Lucy    Juf Ingrid           

Juf Boukje 

 

Dit schooljaar vindt er geen algemene ouderavond per klas plaats.

Voor iedere groep is er een informatiebrief met de noodzakelijke informatie.

 

De informatiebrief vindt u hier.

BERICHTEN

21 mrt 2024 - Juf Irene op bezoek.
Op donderdag 21 maart kwam juf Irene samen met Rosa en Merel op school. Ze heeft aan ons laten zien hoe het verzorgen van een baby gaat. Natuurlijk hebben we ook even bij gekletst. Foto's zijn te vinden op het besloten deel van de site.

22 dec 2023 - Kerstviering en laaste schooldag voor de kerstvakantie.
Tijdens de kerstviering op 't Kempken hebben de kinderen van groep 5-6 een gedicht voorgedragen in de kerk. Sommige kinderen zongen in het koor of speelde zelfs een instrument. Daarna hebben wij genoten van lekker eten tijdens het kerstbuffet. Op vrijdag hebben wij met de klas muziekbingo gedaan. Daarna speelde we een spel of keken we een kerstfilm. De foto's hiervan staan in het fotoalbum.
Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

05 dec 2023 - 5 December
Preview foto Vandaag was Sinterklaas met zijn pieten weer naar 't Kempken gekomen. Groep 5-6 heeft voor Sinterklaas op hoog tempo "Zie ginds komt de stoomboot" gespeeld. Deze uitvoering heeft gezorgd voor pepernoten van de pieten. Daarnaast hebben de kinderen surprises gemaakt voor elkaar. Deze kunstwerken mochten ze vandaag in ontvangst nemen.
Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

30 nov 2023 - Rommelpiet!
Gisteravond is Rommelpiet langs geweest op 't Kempken. Naast een boel rommel heeft hij gelukkig ook wat lekkers voor de kinderen achter gelaten.
Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

23 nov 2023 - Naar de boerderij!
Preview foto Vandaag zijn wij naar de Boerderij van de familie te Brake geweest. Hier hebben wij een rondleiding gehad door het boerenbedrijf. Wij hebben onder andere gezien hoe een melkmachine werkt, wat er voor nodig is om kalfjes te krijgen en natuurlijk hebben wij ook de koeien en kalfjes gezien of soms zelfs geaaid.
Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

20 nov 2023 - Eureka
 

 

 

 

Video 1

 

Video 4

 


13 okt 2023 - Juf Irene met verlof
Gisteren heb ik de laatste dag gehad in de klas voor mijn verlof! We hebben er met z'n allen een fijn feestje van gemaakt. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor deze fijne start van het schooljaar. Veel succes en plezier dit jaar en ik zie jullie snel! 

Groetjes juf Irene 

 

In het foto album staan nog meer foto's! 


15 aug 2023 - We gaan weer beginnen!
Hallo allemaal, 

 

De vakantie is bijna voorbij en de scholen gaan weer beginnen. We hopen dat jullie er zin in hebben! Wij zijn alweer druk bezig om alles voor te bereiden voor een fijne start! 

 

We beginnen maandag meteen met een gymles van meester Rob, dus vergeet je gymspullen niet! (net als op vrijdag, dan hebben we gym van juf Cathlynn)

 

Op de huiswerkpagina hiernaast vind je het rooster voor de eerste weken. Ook vind je hier de woorden voor de dictees en de toetsen. 

 

Kijk ook eens naar de informatiebrief voor groep 5 en 6. Daarin staat alle informatie die belangrijk is voor groep 5 en 6. 

 

Zijn er nog vragen, spreek ons gerust even aan! 

 

Groetjes juf Inge en juf Irene